followers !

nuffnang ads

Kita Hanya Manusia Biasa yang Takkan Pernah Sempurna


kadang-kadang kita rasa kita lah yang paling baek.
kadang-kadang kita rasa semua orang suka kita.
kadang kita tak sedar kita hanya manusia biasa yang tak sempurna 
dan kadang salah.

Assalamualaikum :)
annyeonghaseyo !
last weekend aku tak balik umah. sebabnya takde sape nak amek..oh my god ! wana ke ni ?
yes ! aku sendiri tak pcaye. dah nak abis sem. baru first time weekend kat sini.
sememangnya aku pun tak tahu aku buat ape..hehe. bosan !

kalau kat umah boleh laa main ngan jiha ke..cube resepi baru ke.
nak study pun lagi best kat uma. sebab aku ni jenis yang tak boleh tgk org study stres-stres..hehe
nanti aku pulak yang stres kan ? 

ari tu masa pegi ukm, aku bli shawl baru :) yey !


tu dia.. 
dan sebenarnya, shawl tuu kale pink hijau..tetibe je jadi kale oren.. magic :p
haha ! saje bosan-bosan. tuu yang terlebih rajin m'edit.
kan dah jadi kale laen.. :D 
dah jatuh cinta ngan shawl ni. .tapi tak tahu bila nak pakai. :)
dah lama takk pakai shawl. .pakai tudung bawal biasa je. simple !

" Ya Allah,
 if i hurt others, give me strength to appologize.
if people hurt me, give me strength to forgive them."

Thanks For Reading ;)


3 ulasan:

  1. shawl cantik la..
    beli kat mna?

    BalasPadam
  2. salam perkenalan :)
    jemput lah ke blog saya jugak ye..

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/

    BalasPadam